Categorie: Tips

  • Kun je guacamole invriezen?

    Kun je guacamole invriezen?

    Alles over het invriezen van guacamole: met tips waar je rekening mee moet houden bij het invriezen van avocado en ontdooien, zonder dat het een waterig prutje wordt.

  • Zo voorkom je dat eieren wegglijden

    Zo voorkom je dat eieren wegglijden

    Wil je voorkomen dat gevulde of gekookte eieren van je bord af glijden? Hier zijn 3 oplossingen om te zorgen dat je eieren op hun plek blijven.

  • BBQ voor beginners: een spoedcursus

    BBQ voor beginners: een spoedcursus

    Grillen op open vuur is geweldig, maar tegelijk schrikken mensen er ook wel een beetje voor terug. Hoe maak je een vuur aan? Wat zijn de verschillende houtskoolsoorten? Wat kun je allemaal grillen? Gas of houtskool? Hoe krijg je die mooie strepen op je biefstuk? En het belangrijkste: hoe voorkom je dat alles aanbrandt? Deze…

  • Zo kun je sneller eieren pellen

    Zo kun je sneller eieren pellen

    Werkt dit trucje om snel eieren te pellen? Ik heb het getest en je kunt inderdaad gemakkelijker eieren pellen, door ze even in een glas met water te schudden. Maar je moet wel even oefenen.

  • Welke kokosmelk is goed?

    Welke kokosmelk is goed?

    Welke kokosmelk moet je hebben, normaal of light? En wat kun je met kokoscreme en cream of coconut? Lees hier over de alle varianten van kokosmelk!

  • Welke tomaten in blik zijn de beste?

    Welke tomaten in blik zijn de beste?

    Welke tomaten in blik moet je hebben? Er zijn talloze soorten ingeblikte tomaten, maar er is in feite maar één soort die je nodig hebt.

  • Zo maak je thuis Starbucks Cold Brew koffie

    Zo maak je thuis Starbucks Cold Brew koffie

    Starbucks Cold Brew is heerlijk, maar vrij duur. Je kunt het gemakkelijk zelf maken en als je de methode van Starbucks volgt wordt het net zo lekker.

  • Verpakkingen opnieuw gebruiken, is dat veilig?

    Verpakkingen opnieuw gebruiken, is dat veilig?

    Afval is een groot probleem. Een makkelijke manier om er iets aan te doen is het hergebruiken van verpakkingen van voedsel. Maar hoe doe je dat veilig?

  • 10x voeding met veel water: zo krijg je voldoende vocht binnen

    10x voeding met veel water: zo krijg je voldoende vocht binnen

    Krijg voldoende vocht binnen! Niet alleen door water te drinken, maar ook door te eten! Deze voedingsmiddelen bevatten veel water, zodat je ongemerkt aan je acht glazen water per dag komt.